Nutriţioniştii au descoperit cea mai bună dietă posibilă: ignorarea sfaturilor lui Mencinicopschi

După îndelungi experimente alimentare, nutriţioniştii autohtoni afirmă cu tărie că au găsit cea mai sănătoasă dietă posibilă: ignorarea completă a sfaturilor pe care le dă doctor Menci. Urmarea acestor sfaturi, spun nutriţioniştii, nu te va ajuta niciodată să ajungi la 90 de ani, te poate ajuta doar să arăţi ca de 90 de ani încă de la 40-45 de ani.

„Uitaţi-vă la el cum arată! Cine vrea să-şi distrugă organismul şi să arate ca el, să-i urmeze sfaturile! Dacă nu sunteţi masochişti alimentari sau nu vă pregătiţi să jucaţi rolul lui Frankenstein, atunci feriţi-vă de toate sfaturile lui Mencinicopschi”, recomandă nutriţioniştii români.

Dealtfel, deja lumea a început să se ferească de sfaturile lui doctor Menci. „Tot mai mulţi cetăţeni care comandă mâncare de la noi”, a povestit unul din bucătarii de la Pizzicato, „întreabă înainte la telefon dacă reţetele noastre au vreo legătură cu sfaturile doctorului Mencinicopschi. Abia după ce le dăm asigurări că niciodată nu le-am face aşa ceva clienţilor noştri acceptă să comande mâncare de la Pizzicato.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

17 aprilie 2013 13:04

Alte articole

Vezi mai mult