Atenție, bucureșteni! Dacă ați la râs la știrea c-o maimuță se plimbă liberă prin București, acum ar trebui să vă faceți griji: Nuțu Cămătaru tocmai a anunțat că a eliberat un tigru și-un leu prin Capitală, ca să prindă maimuța evadată.

tigru_leu_bucuresti.jpg ”Oamenii n-au nicio șansă să prindă maimuța, asta e clar, așa că am dat drumul la leul Benone și la tigrul Stelică”, a spus Nuțu Cămătaru. ”Îi las să umble prin București vreo 2 ore și, dacă nici ei nu prind maimuța, dau drumul și la hiene. Dar la alea doar după ce se întunecă, că n-au multă minte și e posibil să sară și la om.”

Nuțu Cămătaru spune că sunt puține lucruri pe care le-ar putea face ca s-o împiedice pe maimuță să mai evadeze. ”Cu maimuța e mai complicat”, spune el, ”că imediat sare gardul și dusă e. Că în cușcă nu-mi place s-o țin, eu toate animalele le las libere prin curte. Și dacă la elefant sau rinocer, de exemplu, n-am emoții, că n-au cum să sară gardul, la maimuță chiar nu prea am ce face.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 11.09.2019 21:08 Monden

National Cinematografic