Nuțu Cămătaru a eliberat un tigru și-un leu prin Capitală, ca să prindă maimuța evadată azi

Atenție, bucureșteni! Dacă ați la râs la știrea c-o maimuță se plimbă liberă prin București, acum ar trebui să vă faceți griji: Nuțu Cămătaru tocmai a anunțat că a eliberat un tigru și-un leu prin Capitală, ca să prindă maimuța evadată.

”Oamenii n-au nicio șansă să prindă maimuța, asta e clar, așa că am dat drumul la leul Benone și la tigrul Stelică”, a spus Nuțu Cămătaru. ”Îi las să umble prin București vreo 2 ore și, dacă nici ei nu prind maimuța, dau drumul și la hiene. Dar la alea doar după ce se întunecă, că n-au multă minte și e posibil să sară și la om.”

Nuțu Cămătaru spune că sunt puține lucruri pe care le-ar putea face ca s-o împiedice pe maimuță să mai evadeze. ”Cu maimuța e mai complicat”, spune el, ”că imediat sare gardul și dusă e. Că în cușcă nu-mi place s-o țin, eu toate animalele le las libere prin curte. Și dacă la elefant sau rinocer, de exemplu, n-am emoții, că n-au cum să sară gardul, la maimuță chiar nu prea am ce face.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
11 septembrie 2019 19:09

Alte articole

Vezi mai mult