Nuțu Cămătaru își leagă leul de șezlong, să i-l țină ocupat

Nici cei mai mari interlopi nu-și lasă șezlongul nepăzit pe litoralul românesc. Nuțu Cămătaru, care stă de câteva zile pe plaja Tuzla, își leagă leul de șezlong de fiecare dată când se îndepărtează, nu doar când se duce să înoate, ci chiar și când se ridică să-și mute lanțul de aur, ca să se bronzeze uniform.

Nuțu i-a asigurat pe ceilalți turiști că leul nu mușcă decât dacă încearcă să se așeze pe șezlong. El spune că a luat această decizie după ce a avut câteva contre cu alți turiști, care, văzând că Nuțu nu mai e la șezlong, au venit și și-au pus prosopul lor pe el: ”Vâ dați seama că le-am tăiat câte un deget, dar sunt în concediu, nu vreau să fac pe plajă aceleași chestii pe care le fac și la servici”, spune Nuțu.

Cu leul în lanț, Nuțu se bucură și de alte avantaje. Seara e servit foarte prompt la terasă și restul la nota de plată vine instantaneu, pentru că Nuțu percepe dobândă 300% pe fiecare minut de întârziere. Plaja pe care se bronzează Nuțu e singura în care turiștii cu copii nu mai insistă să primească șezlongurile din primul rând dinspre mare. Ei fac plajă ascunși în niște boscheți, undeva sus pe faleză, tații stând cu câte o ghioagă în mâini.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
1 iulie 2021 07:42
Citește mai mult despre: leu Nuțu Cămătaru șezlong

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult