Nuţu Cămătaru s-a uitat la Clanul la ProTV şi îl caută pe scenarist să-l dea la lei

Aseară a debutat la ProTV „Clanul“, un serial cu interlopi copiat după unul turcesc. Și, spre ghinionul celor care l-au făcut, la el s-a uitat și Nuțu Cămătaru, celebru interlop român. Dar mai ales spre ghionionul scenaristului, pe care îl caută acum Nuțu ca să-l dea la lei.

Nuțu Cămâtaru a fost, se pare, extrem de deranjat de personajul negativ principal din serial, Bebe Măcelaru, care pare mai degrabă un pămpălău decât un interlop feroce. Nuțu se teme că, din cauza serialului,  românii și-ar putea face o impresia greșită despre ce înseamnă un interlop și asta i-ar afecta afacerile.

„Când lumea se uită la George Mihaiță făcând pe interlopul vede un măscărici“, apreciază Nuțu Cămătaru. „Eu am crezut prima dată că serialul ăsta e o comedie, un fel de Las Fierbinți cu interlopi de la școala ajutătoare, nu ceva serios. E clar că trebuie schimbat scenaristul, că eu nu pot permite terfelirea imaginii de interlop în asemenea hal. Păi eu am nevoie ca românilor să le fie frică de interlop, nu să râdă de el.“

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
20 septembrie 2022 18:04
Citește mai mult despre: nutu camataru ProTV

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult