Cunoscutul finanţist bucureştean Nuţu Cămătaru a aflat pe propria piele că sufletul comerţului e... reclama falsă! Hotărât să-şi petreacă vacanţa în România anul acesta, Nuţu se plânge că numeroase pensiuni care se promovau ca "pet-friendly" refuză, de fapt, accesul clienţilor cu tigri, elefanţi şi chiar banalul macac moţat botswanez.

nutusitigrul.jpg

"Deci boss, cum să-ţi zic, sunt nişte escroci ăştia cu pensiunile lor. Uite aici, pensiune de trei margarete la Costineşti, totul nou şi frumos, dau telefon şi întreb dacă pot să vin cu animalul de companie. Sigur, spune proprietarul. Când ajung acolo şi îl vede pe Gicuţă, încuie poarta şi sună la poliţie. Păi ce-i asta, mânca-ţi-aş, mă primeşti cu animale sau nu?", spune Nuţu, ţesălându-l cu grijă pe tigrul Gicuţă.

"În Grecia nu păţeam aşa ceva. Aveau şi crănţănele pentru tigru, şi coteţ special, iar maimuţele mă lăsau să le iau cu mine în cameră, câtă vreme nu azvârleau cu căcuţă de pe balcon în ceilalţi turişti", oftează Nuţu. "Nu ne mai facem bine."

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 11.07.2020 09:27 Monden

National Cinematografic