Unii ar fi în stare să facă orice de dragul celebrităţii pe internet! Pablo Cojones, un exemplar de alpaca originar din Peru, a obţinut mii de like-uri şi shareuri după ce şi-a luat un companion neobişnuit: un poliţist român, despre care spune că e foarte cuminte şi inteligent.

alpaca_godina_lol_viral.jpg
"Celelalte alpăci din turmă mi-au spus că sunt nebun, dar văzusem multe clipuri pe Youtube cu poliţişti români şi mi se păreau absolut adorabili! L-am botezat Marian Godină, mi se pare un nume haios pentru un poliţist", spune alpaca Pablo.

Pe blogul său, pablocojones.pe, alpaca le-a povestit fanilor cum îl îngrijeşte pe Marian ca să aibă dantura sănătoasă şi uniforma strălucitoare. "Trebuie pieptănat, spălat pe dinţi şi plimbat zilnic. Îi place să alerge după infractori, dar şi să se joace în parc cu alţi poliţişti", explică mamiferul rumegător din familia camelidelor.

"Iniţial voiam să-mi iau un jandarm, ştiţi, rudele mai mari ale poliţiştilor, dar m-au descurajat câţiva prieteni. Spuneau că te pot ataca oricând şi că e imposibil să te înţelegi cu ei. Cred că am făcut o alegere excelentă cu poliţistul!", încheie Pablo, hotărât să îşi mai ia un poliţist pentru ca simpaticul Marian să aibă cu cine zburda pe păşune.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 28.02.2019 17:07 Monden

National Cinematografic