O aplicaţie absolut inutilă, dar extrem de scumpă, cea mai populară printre posesorii de iPhone

O nouă aplicaţie pentru Iphone face furori printre posesorii de astfel de telefoane. Deşi este absolut inutilă, preţul exagerat al aplicaţiei i-a convins pe posesorii de iPhone că trebuie s-o aibă neapărat instalată. Asta şi pentru că mulţi au impresia că aplicaţia este extrem de complicată, dar nu ştiu ei cum se foloseşte.

“Chiar dacă multă lume nu vede decât faptul că această aplicaţie este inutilă, tocmai asta o face extraordinar de utilă. Tocmai pentru că ea nu face nimic, nu pierzi niciodată timpul folosind-o. Este o aplicaţie pur şi simplu genială, îşi merită toţi banii”, a declarat entuziasmat Robert Acrişor, unul din mulţii români care şi-au luat iPhone în rate.

Cel care a creat aplicaţia spune că ideea i-a venit extrem de simplu, urmărind comportamentul posesorilor de iPhone. “Cei care au astfel de telefoane pierd foarte mult timp folosind aplicaţii care nu-i ajută la absolut nimic. Iar unor astfel de oameni chiar merită să le iei banii fără să le oferi ceva în schimb”, a povestit acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
15 ianuarie 2013 13:01

Alte articole

Vezi mai mult