O babă care a căzut în butoiul cu apă sfinţită a devenit cel mai nou supererou Marvel

La o parte, Spiderman! Tanti Nuţa, o femeie de 82 de ani din comuna ialomiţeană Carcalaci, e oficial cel mai nou supererou al panteonului Marvel după ce a căzut în butoiul cu apă sfinţită în timpul slujbei de Bobotează.

Potrivit localnicilor, tanti Nuţa încerca să umple cu agheasmă un PET de 2 litri. „S-a împiedicat şi s-a prăvălit în butoi chiar în momentul în care părintele rostea ultimul ‘Amin'”, povesteşte un consătean. „Când a ieşit, ceva era schimbat la ea. În primul rând, era mascată şi purta mantie. De unde o fi găsit mantie în butoiul cu agheasmă?”

Cercetătorii spun că doza de agheasmă înghiţită de tanti Nuţa ar fi fost letală pentru o babă obişnuită, însă în codul ei genetic s-ar afla un cromozom special, în formă de cruce, care a protejat-o de înec şi hipotermie în cele 3 minute petrecute sub apă.

Astăzi, de câte ori răul ameninţă comuna, tanti Nuţa se transformă în Holyoldwoman, povesteşte primarul Marcel Stan. „Are tot felul de superputeri, ca deochiul bionic sau văzutul prin gard. Poate cel mai important, dacă i se taie maioneza poate s-o lege la loc cu un simplu ‘Ptiu-ptiu’. N-am văzut în viaţa mea aşa ceva!”

„Dacă-şi face cruce undeva, apare pe loc o biserică. E fenomenal. Mulţumim, Holyoldwoman!”, adaugă un vecin uluit.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
7 ianuarie 2019 14:43
Citește mai mult despre: Boboteaza supereroi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult