O batrână din Vaslui a câştigat 6 premii Granny!

La numai 92 de ani, Adelina Alupoaiei a stârnit invidia tuturor bătrânelor din satul Codăeşti, judeţul Vaslui, caştigând toate cele şase premii Granny la care fusese nominalizată de tinerii bărbaţi din sat.

Deschiderea oficială a galei a fost făcută cu tirbuşonul la cârciumă, iar la lăsarea ceţii, pe covorul roşu de sânge, bătranele şi-au expus ţinutele extravagante: rochii rupte cu dinţii, liftinguri făcute la plesneală şi părul pus pe moaşte. Nu au lipsit nici apariţiile sexy şi lenjeria intimă de la Victoria Lipan’s Secret.

Doamna Adelina a fost nominalizată ca fiind cea mai bună piesă din sat, dar şi pentru cel mai bun album rape, pentru cea mai bună colaborare cu sătenii, cea mai bună partidă de sex în grup folcloric, cel mai lung life şi pentru cea mai bună interpretare a avansurilor.

Deşi era foarte emoţionată de la ţuică, ea a încercat să acordeze un interviu pentru tabloidul din sat: “Multă lume m-a acuzat că nu aveam maturitatea necesară pentru a caştiga atâtea premii, dar am tras din greu zi şi noapte. Nu am refuzat nicio colaborare, oricât de dură ar fi fost. Sper din tot sufletul că nu am fost apreciată doar pentru fizicul meu…”

Scris de TNR
14 februarie 2012 17:02

Alte articole

Vezi mai mult