Biserica din Olanda unde preoţii slujesc non-stop ca să apere o familie de imigranţi nu e singurul caz din Europa! Într-o comună de lângă Tecuci, preotul local ţine slujba fără încetare de mai bine de 27 de zile pentru că un enoriaş "extrem de căpos" refuză să dea bani.

popatineslujbanonstop.jpg

"La noi, slujba se încheie când fiecare credincios lasă ceva în cutia milei. De obicei, oamenii se plictisesc, sacrifică nişte fise din buzunar şi plecăm toţi acasă", povesteşte Aurel, cântăreţ bisericesc. "De data asta, e un îndărătnic aici care pur şi simplu nu vrea să cotizeze. Cânt de trei săptămâni şi ceva. Sincer, eu m-am săturat, dar taica popa e de neclintit."

"I-am zis: nene, n-ai bani, te împrumut eu, sau trimitem pe cineva la tine acasă, numai să ne lase dementul ăsta să plecăm. Dar el nu şi nu. De atunci tot stăm şi ascultăm sfânta liturghie", se plânge un alt enoriaş.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 27.11.2018 17:08 Monden

National Cinematografic