O bombă cu vaselină a fost pusă sub maşina designerului de modă Cătălin Botezatu

Din nefericire, geniştii au ajuns la faţa locului prea târziu iar bomba a explodat, murdărind întreaga maşină a designerului. Urme de vaselină s-au găsit pe scaunul şoferului, pe schimbătorul de viteze şi pe bancheta din spate a automobilului.

“Era prea târziu când am ajuns, se pare că atentatorul şi-a atins scopul. În aer se simţea un miros de parfum şi băuturi fine. Victima era pe scaunul şoferului, vizibil afectată de cele întâmplate”, a relatat şeful echipei de intervenţie a Poliţiei Române.

Botezatu crede că a fost vorba de o răzbunare venită din partea unui soţ gelos, a cărui soţie a căzut în mrejele sale. “Din păcate plaja de căutare este prea mare, că eu am relaţii cu foarte multe femei, dar dacă o să-l prind nu va avea zile bune cu mine. Îi dau nădragii jos şi-i bag toată vaselina asta unde nu bate soarele, să se înveţe să mai facă glume de-astea cu mine”, a comentat, revoltat, designerul român.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
12 ianuarie 2013 11:01

Alte articole

Vezi mai mult