Cine a spus că românii n-au fler când vine vorba de afaceri nu l-a cunoscut pe Decebal Popescu! Un simplu brutar în centrul Capitalei, acesta tocmai a devenit milionar după ce le-a făcut o mică modificare banalelor chifle. De atunci, mii de tineri le cumpără şi molfăie cu poftă miezul pufos de pâine.

burger_vegan_25_lei.jpg
"Ideea mi-a venit când am comandat de curiozitate un burger vegan într-un gastropub foarte cool. Hei, pot şi eu să vând aşa ceva, mi-am zis", explică brutarul ingenios. "Am ajuns acasă şi i-am zis nevestei: Geto, de mâine tăiem în două toate chiflele! M-a crezut nebun, dar uite că le vindem cu 25 de lei bucata şi tineretul e înnebunit după ele. Secretul? Nu le mai zicem chifle, ci burgeri vegani. Şi, dacă vrea clientul, picurăm un pic de sriracha pe ele."

Popescu intenţionează acum să-şi diversifice oferta introducând burgerul raw-vegan - o bucată de cocă tăiată în două, care va costa 40 de lei.


Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Saturday, 09.09.2017 12:39 Monden

National Cinematografic