Nereguli grave la o cafenea de hipsteri din Capitală. În urma unei sesizări, inspectorii au închis localul, unde au descoperit două scaune identice, lucru interzis ferm de lege. Inspectorii au anulat autorizația de funcționare, iar patronului localului i-a fost tunsă mustața în fața clienților.inspector_anpc_cafenea_hipsteri.jpg

Clienta care a remarcat oroarea povestește prin ce a trecut: ”Am remarcat că eu și alt client stăteam pe scaune identice. M-am simțit ca un corporatist într-o cantină, așa că am sunat imediat la ANPC. În ce an suntem? În 2007, să avem scaune la fel?”, spune Ligia, care venise să lucreze la un proiect de freelance pe un Mac în timp ce savura un slim soy flat latte orange moccacino.

În cafenea au fost descoperite și alte nereguli. Lapte de migdale cu conținut de gluten peste normele legale, cafea de contrabandă din Ethiopia, dar și un percolator care depășea nivelul admis de noxe per shotul de cafea.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Sunday, 20.01.2019 14:30 Monden

National Cinematografic