O coadă la șaorma gratis din București a bătut-o pe cea la sicriul reginei

N-a durat mult și coada la sicriul reginei a fost surclasată. Performanța au reușit-o românii, un popor cu o tradiție vastă în statul la coadă. În weekend s-a dat șaorma gratis lângă un mall din Capitală, eveniment care a adunat la coadă zeci de mii de bucureșteni, dar și cetățeni din județele din jur.

Chiar dacă s-a stat la coadă mai mult decât în Londra la sicriul reginei, cei care au făcut-o nu regretă nimic. „Când la final te alegi cu o șaorma gustoasă nimic nu mai contează, poți să stai la coadă și trei zile. Una e să stai la coadă ca să vezi un sicriu, lucru care nu-ți aduce nimic, și cu totul altceva să. Aș sta oricând încă o dată la coadă la șaorma“, apreciază unul dintre cei care au prins șaorma gratis.

Printre românii care s-au înghesuit la șaorma gratis s-a aflat chiar și premierul Marian Ciucă. El a considerat că e mai sănătos pentru el să stea la coadă la șaorma decât să meargă, ca alții, la Londra. „Prefer oricând să stau printre români la coadă la o șaorma decât printre străini ca să văd un sicriu“, a spus Ciucă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
19 septembrie 2022 13:56
Citește mai mult despre: ciuca londra regina angliei șaorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult