O cocalară a fost amendată că asculta audiobookuri la boxa portabilă

Pentru că cocălăresele cu poze din concendii prin străinătate au devenit prea norm-core, tot mai multe disperate de atenție au început să exploreze alte zone în care să iasă în evidență cu felul lor inedit de a fi. Foarte la modă în aceste zile, printre femei, sunt audiobookurile, deși nu toată lumea poate observa din prima că ești cultă.

Așa că multe cocălărese ascultă audibookuri pe boxa bluetooth, să știe tot cartierul că sunt culte și deștepte. „Mă simt simțitor mai cultivată de când am început să ascult prin casă audibookuri, de la Brianna Wiest cu 101 eseuri până la cele ale lui Gabor Mate”, spune Mioara Papuc, o tânără din București care lucrează într-o agenție și e pasionată de self-improvment.

Din păcate vecinii nu au fost de aceeași părere, așa că au reclamat la poliție că „în apartamentul de vis-a-vis este cineva care a uitat televizorul cu Antena 3 la maxim”. Veniți la fața locului oamenii legii au constat că, în ciuda banalităților spuse, nu era vorba de așa ceva ci de cărți audio, chestie care i-a cătrănit și mai mult, drept urmare au aplicat amenda maximă prevăzută în astfel de cazuri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

18 martie 2024 13:35
Citește mai mult despre: audiobook bluetooth boxa cocalar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult