Comedia „Avort cu secretarul de partid” a avut premiera la Festivalul Tristeții din Petroșani și a lăsat audiența în lacrimi. Aplauzele și hohotele de plâns au ținut minute în șir iar regizorul a fost chemat în fața publicului pentru a fi felicitat.

film-romanesc-comedie-horror.jpg

„Am apreciat în mod deosebit jocul actoricesc al lui Horațiu Mălăele, care interpretează secretarul de partid ce o lasă gravidă pe Maia Morgenstern. Dar și Dorel Vișan în rolul securistului a fost minunat, iar când a venit Vlad Ivanov și a început să taie din ei am simțit momentul”, a povestit un cinefil care merge la filme românești de când i s-a sinucis mama pentru că tatăl lui avea o formă de cancer incurabil.

Și criticii de film au apreciat pelicula, considerând-o cu mult mai sinistră decât alte filme de gen, cum ar fi Exorcistul, The Hills have Eyes sau chiar Psycho. Chiar și Stephen King a apreciat filmul românesc, spunând că nu a mai văzut o comedie mai sinistră de când i-a fost ecranizat Chulo. „Probabil că românii au acces la cocaină de-aia neagră, care dă doar depresie, știți ce zic? Deci dacă aveți, nu-l uitați și pe tata King, Sharing is Carrieng, fraților”, a încercat romancierul un joc de cuvinte.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 12.09.2019 18:36 Monden

National Cinematografic