O companie aeriană le dă românilor șaorme la finalul zborului, ca să nu mai poată aplauda la aterizare

Sătui să se simtă ca niște transportatori de maimuțe, șefii unei companii aeriene au luat o decizie drastică: toți românii care călătoresc cu compania lor primesc câte-o șaormă cu de toate chiar înainte de aterizare, astfel încât să nu mai poată aplauda când avionul atinge solul.

”Treaba cu șaorma funcționează excelent”, exultă CEO-ul liniei aeriene. ”Am încercat înainte și cu mici, dar n-a funcționat, că românii băgau câte 2-3 odată în gură și tot aplaudau la aterizare. Șaorma, în schimb, trebuie s-o țină cu ambele mâini, că e mare, și nu mai pot aplauda.”

CEO-ul a adăugat că din cauza românilor care aplaudă la aterizare a pierdut foarte mulți piloți. ”Vreo 6 piloți s-au pensionat pe fond nervos, deși nu aveau nici 50 de ani. Au spus că aplauzele românilor efectiv îi înnebunesc și că uneori le vine să intre cu avionul în cel mai apropiat obstacol, așa că mai bine renunță la meserie.”

”Aplauzele românilor ajunseseră să mă bântuie”, a confirmat un fost pilot. ”Orice gest făceam, oricât de banal, devenise un calvar: dacă cumpăram o pâine, imediat după îmi răsunau în cap aplauzele românilor, dacă mă pișam, la fel, aplauze la final. Nu mai puteam să fac nimic fără să le aud, a trebui să merg la psiholog 6 luni ca să scap de ele.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Calin
2 aprilie 2017 13:04

Alte articole

Vezi mai mult