O corporație din Pipera a închiriat cuștile de la Zoo Băneasa, ca să-și mute angajații în aer liber

Decizie excentrică și primită cu urale de angajați luată de o corporație din Pipera: a închiriat mai multe cuști la Zoo Băneasa, iar acum corporatiștii muncesc în aer liber. ”Nu e nevoie de pereți, gratiile sunt chiar mai bune pentru a ne ține angajații sub control”, și-a motivat decizia CEO-ul corporației.

Probabil cel mai mare beneficiu al cuștilor este faptul că, fiind în aer liber, corporatiștii pot fuma la birou. ”Mutatul la zoo e cea mai bright idee posibilă”, exultă un corporatist. ”Nu doar că fumez mult mai mult, ori de câte ori îmi vine, dar acum nu mai pierd deloc timp prețios ca să ies din office și să stau outside la țigară, ca înainte. Acum pot sta până la 12 ore fără să mă dezlipesc de birou, which is great. Avem cel mai bun șef ever.”

Îngrijitorii de la Zoo Băneasa sunt și ei extrem de mulțumiți de prezența corporatiștilor în cuști. ”Spre deosebire de alte animale, pe corporatiști îi ținem fericiți extrem de ușor”, povestește un angajat. ”Nu trebuie decât să le umplem din când în când ieslea cu pufuleți și să le mai dăm câte-o găleată de iaurt. Îngrijirea lor e extrem de ieftină, nu ca la alte animale – nici nu vreți să știți cât ne costă leul, care mănâncă exclusiv carne.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
12 septembrie 2017 12:09
Citește mai mult despre: corporatist zoo Baneasa

Alte articole

Vezi mai mult