O emisiune de Revelion a ajuns la extratereștri şi acum vin să ne extermine

Final previzibil pentru poporul român și posibil pentru întreaga specie, provocat chiar de noi, cu mâna noastră. O emisiune de Revelion din România a ajuns în spațiu la o civilizație mult mai avansată, care, oripilată de ce a văzut, a decis că națiunea noastră trebuie eliminată din univers, pentru că e mai degrabă o boală decât ceva util cosmosului.

Extratereștrii spun că eliminarea românilor trebuie făcută urgent, pentru că aceste emisiuni de ”divertisment” nu trebuie să mai existe. Ei speră și că celelalte națiuni nu se vor supăra: ”Din câte am înțeles, vecinii românilor îi urăsc, federația numită Uniunea Europeană, din care românii fac parte, ar dori să-i dea afară și în general acest popor are doar dușmani”, spun extratereștrii.

Surse din spațiul cosmic spun că teritoriul ocupat acum de români nu va rămâne gol, ci va fi colonizat cu cimpanzei modificați genetic, care vor fi mult mai inteligenți, onești și harnici decât românii. De asemenea, toate construcțiile de pe teritoriul României vor fi demolate, pentru că niciuna nu are autorizație valabilă și nici cadastru.

Scris de Ionut
1 ianuarie 2018 11:01
Citește mai mult despre: extraterestri Revelion

Alte articole

Vezi mai mult