O fabrică de cremă de ghete recunoaște: ”De 30 de ani am scris din greşeală «Pateu vegetal» pe cutii”

Secretul din spatele succesului unei fabrici româneşti renumită pentru pateul său vegetal a ieșit, după mai bine de 30 de ani, la iveală. Așa-zisul ”excelent pateu vegetal” s-a dovedit că nu era altceva decât cremă de ghete, un produs în mod evident mai gustos decât orice pateu vegetal al concurenței.

”Înainte de Revoluţie, am primit din greşeală un transport greşit de etichete de cutii de pateu. N-am vrut să le irosim, aşa că le-am lipit pe cutiile noastre, crezând că oamenii îşi vor da totuşi seama că aia e cremă de ghete, nu pateu vegetal. Dar, surpriză! Nu doar că oamenii nu s-au prins, dar le-a și plăcut la nebunie crema noastră de ghete pe pâine. Vânzările noastre efectiv au explodat”, povestește un reprezentant al fabricii.

Deși recunoaște păcăleala, reprezentantul fabricii spune că ei nu au nimic să-și reproșeze. ”Cât timp 90% din preţul unui pateu vegetal este eticheta și conserva în care se ambalează, e absurd să te legi de ceea ce se află în interior, de conținut. Și oricum ai da-o, ceva mai odios decât un pateu vegetal clasic nu există, deci nouă ar trebui să ni se mulțumească pentru că am pus cremă de ghete în conserve”, crede acesta.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
22 septembrie 2018 13:21
Citește mai mult despre: vegetal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult