O femeie a leșinat după ce a primit o cafea cu chipul lui Ciorbea făcut din spumă

Un barista pus pe glume a fost aproape să provoace o adevărată dramă. O doamnă care și-a dorit o cafea specială l-a rugat pe acesta să o surprindă cu o imagine specială făcută din spuma cafelei fără să aibă idee ce o va aștepta.

Din motive pe care nimeni nu le poate explica, nici măcar el, barista i-a făcut bietei femei o cafea cu chipul lui Victor Ciorbea realizat din spumă. Când a văzut imaginea, femeia a leșinat de spaimă și a fost nevoie să fie stropită intens cu apă, mai bine de două minute, ca să-și revină. În apărarea sa, barista a citat un articol de pe internet care susținea că Victor Ciorbea este sex-simbolul României.

„Recunosc că mi s-a părut puțin straniu acel articol, dar este postat de un site credibil, așa că n-am avut motive să mă îndoiesc de el”, spune barista. „Și nu sunt eu în măsură să contest gusturile femeilor. Dacă ele îl consideră sex-simbol pe Victor Ciorbea, înseamnă că Victor Ciorbea chiar e un sex-simbol. Nu cred că am greșit când l-am ales pe el pentru spuma cafelei.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 martie 2024 08:23
Citește mai mult despre: cafea Victor Ciorbea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult