O femeie a montat un GoPro pe capul soțului, ca să-l certe când se uită după alte femei

Gestul unei bucureștence geloase a băgat deja în sperieți milioane de bărbați români, care, în scurt timp, s-ar putea confrunta cu aceeași situație. Femeia a montat o cameră GoPro pe capul soțului ei, ca să-l împiedice pe acesta să întoarcă privirea după alte femei pe stradă.

“Să-l mai prind eu că întoarce capul după altele în afară de mine, că vede el. Nu numai că îl cert la telefon sau când ajunge acasă, dar i-am montat și un dispozitiv cu electroșocuri ca să îl curentez dacă văd în cadru o altă femeie”, declară Mioara P., în timp ce urmărește pe telefon un livestream cu pantofii soțului călcând trotuarul.

Acesta nu este singurul mod prin care femeia vrea să îl țină sub papuc pe soțul ei. „Pe lângă GoPro, vreau să instalez o microcameră de supraveghere cu infraroșu în chiloții lui, ca să văd când are erecție. Dacă se întâmplă asta când nu este cu mine, e clar că se gândește la alta și nu pot să accept așa ceva”, spune Mioara.

Bărbatul a găsit, însă, o soluție ingenioasă la problema sa. „Într-o zi l-am văzut pe Cătălin Botezatu pe stradă. L-am prins într-un moment de neatenție și i-am montat camera lui, că el sigur nu se uită după alte femei”, spune acesta.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
30 decembrie 2016 08:12

Alte articole

Vezi mai mult