Adevărata miss Univers? O româncă s-a născut cu o superioritate genetică față de celelalte femei, care o face să urască shoppingul și cumpărăturile de orice fel. Săptămâna aceasta, Mariana D. și-a luat inima în dinți și a postat acest lucru pe Facebook. A urmat o avalanșă de cereri în căsătorie, pentru că sute de bărbați și-au dat seama ce comoară ar fi această femeie la casa omului.femeie_ceruta_casatorie.jpg

Surse din anturajul Marianei declară că atuci când ieșeau cu ea la mall, ca fetele, ele intrau prin magazine, dar ea rămânea afară și spunea: ”Ce vreți să vă mai luați, proastelor, n-aveți destule zdrențe pe-acasă? Mai faceți și voi schimb între voi. Chiar nu vă duce capul să nu mai aruncați atâția bani pe zdrențe?”, spune o prietenă.

Ieri la orele 15:00, contul româncei a fost suspendat, după ce șeicul Dubaiului i-ar fi dat lui Mark Zuckerberg o șpagă (pentru că da, se rezolvă și cu bani la Mark). Șeicul a decis să facă asta ca să îndepărteze eventualii pretendenți și s-o ceară el, liniștit, pe Mariana, pe motiv că ar economisi miliarde anual cu o femeie ca ea.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Saturday, 09.12.2017 11:20 Monden

National Cinematografic