O femeie a primit mii de cereri în căsătorie după ce a scris pe Facebook că urăşte cumpărăturile

Adevărata miss Univers? O româncă s-a născut cu o superioritate genetică față de celelalte femei, care o face să urască shoppingul și cumpărăturile de orice fel. Săptămâna aceasta, Mariana D. și-a luat inima în dinți și a postat acest lucru pe Facebook. A urmat o avalanșă de cereri în căsătorie, pentru că sute de bărbați și-au dat seama ce comoară ar fi această femeie la casa omului.

Surse din anturajul Marianei declară că atuci când ieșeau cu ea la mall, ca fetele, ele intrau prin magazine, dar ea rămânea afară și spunea: ”Ce vreți să vă mai luați, proastelor, n-aveți destule zdrențe pe-acasă? Mai faceți și voi schimb între voi. Chiar nu vă duce capul să nu mai aruncați atâția bani pe zdrențe?”, spune o prietenă.

Ieri la orele 15:00, contul româncei a fost suspendat, după ce șeicul Dubaiului i-ar fi dat lui Mark Zuckerberg o șpagă (pentru că da, se rezolvă și cu bani la Mark). Șeicul a decis să facă asta ca să îndepărteze eventualii pretendenți și s-o ceară el, liniștit, pe Mariana, pe motiv că ar economisi miliarde anual cu o femeie ca ea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 decembrie 2017 09:20
Citește mai mult despre: casatorie cumparaturi haine mall

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult