O banală alimentare cu benzină s-a dovedit a fi prea complicată pentru o şoferiţă din Bucureşti. După ce a făcut plinul, aceasta a uitat să scoată furtunul din gura rezervorului, s-a urcat la volan şi a plecat.femeie_distruge_bucurestiul.jpg

“Încă dinainte să bage benzină mi s-a părut ceva ciudat, că a stat o juma’ de oră să-şi dea seama unde se introduce furtunul, de se făcuse o coadă de un kilometru în spatele ei. Dup-aia a plătit şi s-a urcat la volan. Până să o atenţioneze cineva că a uitat să scoată furtunul, benzinăria era deja în mişcare”, spune unul dintre angajaţii benzinăriei, aflat încă în stare de şoc.

Femeia a mers kilometri întregi cu benzinăria după ea. “N-am văzut în viaţa mea aşa ceva, a făcut prăpăd. A mers în zig-zag prin tot Bucureştiul, cred că nici nu ştia unde vrea să ajungă. Cel mai înfricoşător a fost în sensurile giratorii, unde se învârtea câte zece minute, şi forţa centrifugă ne arunca în afară. Eu am avut noroc că am aterizat pe o canapea într-un apartament, dar alţii n-au fost atât de norocoşi”, a mai declarat angajatul.

Cursa nebunească a femeii s-a terminat atunci când maşina a rămas fără benzină.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Friday, 17.10.2014 15:37 Monden

National Cinematografic