O femeie de 35 de ani din Botoșani se laudă că s-a culcat cu un singur bărbat

O roșcată fermecătoare din Botoșani a șocat o țară întreagă zilele trecute, atunci când și-a făcut publice performanțele sexuale. Ea se laudă că, de-a lungul vieții ei sexuale, s-a culcat cu nici mai mult nici mai puțin decât un bărbat.

“Numărul mi se pare exagerat. Cred că încearcă doar să se laude”, e de părere un vecin, care a văzut-o transformându-se, de-a lungul timpului, dintr-o școlătiță timidă într-o femeie sigură pe sine, care frânge inimile bărbaților. “Sincer, nu cred că există o femeie în tot orașul nostru care să se fi culcat cu atât de puțini bărbați.”

În rândul prietenelor ei, părerile sunt împărțite. Mariana B., fostă colegă de liceu, spune că e de prost gust să numeri cu cîți bărbați ai fost doar ca să de lauzi pe urmă. Ea crede că numai mucoasele de 18 ani fac asta, deoarece sunt nesigure pe ele și caută validarea socială printr-o cifră care nu înseamnă nimic.

Geta V. o admiră însă pe roșcata din Botoșani și spune că și-ar dori și ea să ajungă la o asemenea performanță. “Din păcate, pentru mine e prea târziu”, mărturisește cu regret Geta. “Nici nu împlinisem 18 ani când am dat gata, la beție, vreo două internate de liceu industrial.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
6 septembrie 2011 08:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult