O femeie din Focșani s-a dus la ghicitoare ca să-i prezică sfârșitul serialului

Mariana C., o casnică din Focșani, și-a cheltuit toate economiile la țigăncile care dau în tarot, în încercarea de a afla cum se termină serialul “Iubire sălbatică”. Femeia spune că e disperată. Ea a apelat la vrăjitoare deoarece se teme că personajelor ei preferate li s-ar putea întâmpla ceva rău.

“Am visat-o într-o noapte pe Maria Esmeralda. Se făcea că mergea cu autobuzul 8 și la un moment dat au buzunărit-o țiganii și i-au luat portofelul. Ăsta e semn rău,” povestește Mariana.

A doua zi, ea s-a dus la o ghicitoare care dă în tarot pentru a afla ce-i rezervă viitorul Esmeraldei. Într-o casă țigănească de la marginea orașului, printre tablouri cu rame de aur pictate cu vopsele de aur, Mariana a aflat de la vrăjitoare cruntul adevăr:

“Fata dă care vrei dumneata să afli e foarte înzestrată. E deșteaptă, e frumoasă, are dă toate. Scenariștii au fost foarte darnici cu ea. Îi lipsește doar un bărbat, să se mărite, că altfel ajunge fată bătrână și n-o mai ia nimenea. Are deja 30 de ani. Păi eu, la vârsta ei, mergeam cu nepoții prin parcuri, să adunăm fiare vechi din locurile de joacă.”

Deși a cheltuit sume colosale de bani pe la vrăjitoare, Mariana nu a aflat cum se va termina telenovela și nici dacă Esmeralda își găsește pe cineva. Toate ghicitoarele i-au spus același lucru: că serialul e imprevizibil și că se poate întâmpla orice. Acum, amatoarea de telenovele mai speră la un singur lucru. Ea vrea să-i lege cununiile lui Jose Armando, deoarece serialul n-ar mai fi la fel de interesant cu el însurat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
13 septembrie 2011 08:40

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult