O femeie îl acuză de viol pe Stephen Hawking

Scandal sexual în lumea oamenilor de ştiinţă. O tânără susţine că Stephen Hawking a violat-o şi a suspus-o la perversiuni sexuale, făcându-i unele lucruri dezgustătoare inclusiv cu scaunul cu rotile în care fizicianul este imobilizat.

Deşi nu-şi poate mişca decât doi-trei muşchi din tot organismul, Stephen Hawking se dovedeşte a fi un mascul feroce. Când omul de ştiinţă rulează cu viteză de croazieră în scaunul său cu rotile, nici o femeie nu mai este în siguranţă.

Când îl văd aşa, cu capul ăla dat naiv pe spate şi faţa schimonosită a şcoală ajutătoare, femeile nu prea îl iau în serios. Până la urmă, se conving pe pielea lor că, în pantalonii care ar sta pe el ca pe gard dacă s-ar putea ridica în picioare, Stephen Hawking ascunde un monstru vânjos, tunat cu bile de rulment. Dar atunci este deja prea târziu.

Victima lui Stephen Hawking l-a recunoscut pe fizician la poliţie, după ce mai mulţi suspecţi au fost aliniaţi în faţa ei. Femeii nu i-a fost deloc uşor. Ea a ezitat mult timp între Hawking şi un bărbat de un metru nouăzeci, bine făcut, cu o cămaţă roşie descheiată la piept. Până la urmă, victima a arătat spre amărâtul om de ştiinţă:

“El este, domnu’ poliţist!”
“Incredibil, cât sânge rece la acest individ!” a spus atunci omul legii. “Nici un muşchi nu i s-a clintit de pe faţă.”

Câteva amănunte picante povestite de femeia violată de Stephen Hawking:
-Lui Hawking îi place să fie legat în timp ce face sex;
-La un moment dat, i-a furat femeii bateriile de la vibrator ca să le pună la scaunul lui cu rotile;
-Fizicianul are tatuat pe penis “F… bine şi apăsat la cioc”;
-Nu îi place să facă sex în picioare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
23 septembrie 2010 15:55

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult