O femeie s-a îmbolnăvit de ciumă bubonică după ce a făcut sex cu Viorel Lis

Una din sutele de amante ale lui Viorel Lis a rupt tăcerea şi a povestit ce i s-a întâmplat după o noapte de sex sălbatic cu fostul primar al Capitalei. “La nici câteva zile după ce am făcut sex cu el am început să mă simt rău. Am fost la medic, la consultaţie, iar diagnosticul a fost necruţător”, spune femeia, care a ţinut să-şi păstreze anonimatul.

Conform medicilor, în urma contactului sexual cu Viorel Lis femeia a contactat ciumă bubonică şi pelagră. La fel, alte zeci de femei s-au plâns că în urma contactului sexual cu fostul edil al Capitalei s-au ales cu boli considerate dispărute, pentru care nu se mai fabrică medicamente de zeci de ani.

“De aceea noi recomandăm, de fiecare dată, ca atunci când faceţi sex cu astfel de oameni, să folosiţi metode de protecţie, cum ar fi masca cu cioc sau pelerinele cu plumb”, spun specialiştii în boli sexuale. Totodată aceştia recomandă incendierea aşternuturilor şi încăperilor în care Viorel Lis a făcut sex, precum şi înconjurarea acestora cu un sarcofag de beton.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

28 septembrie 2012 15:09

Alte articole

Vezi mai mult