O femeie și-a găsit soțul după 20 de ani într-un birt cu ajutorul Street View

Îţi aminteşti revederile emoţionante de la „Surprize, surprize”? Ei bine, nu toate revederile sunt atât de emoţionante! Mioara Ţârlău, o femeie de 58 de ani din cartierul bucureştean Colentina, şi-a găsit bărbatul dispărut în urmă cu 20 de ani, după ce l-a identificat într-o imagine de pe platforma Google Street View.

Bărbatul, Antonie Ţârlău, astăzi în vârstă de 66 de ani, plecase într-o zi din martie 2002 după pâine şi detergent şi s-a oprit să bea o bere la alt birt decât cel pe care îl frecventa de obicei.

„Mai făcea de-astea, dar mergeam seara după el şi îl recuperam. Ca să vezi, de data asta se dusese la altă terasă! L-am dat dispărut, n-am primit nicio veste de la el douăzeci de ani de zile. Azi dimineaţă mi-a zis o nepoată că l-a văzut pe internet, tocmai în capătul celălalt al străzii. M-am dus şi i-am făcut scandal. În noaptea asta doarme pe preş”, povesteşte Mioara.

Bărbatul recunoaşte că s-a lungit la cârciumă un pic mai mult decât de obicei, dar spune că avea oricum de gând să vină acasă imediat ce îşi termina berea şi că ăstora de la Google ar trebui să le fie ruşine că bagă strâmbe în căsnicia lui.

Scris de TNR
8 ianuarie 2022 13:00
Citește mai mult despre: betivi Street View

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult