O femeie și-a părăsit soțul pentru un fotoliu de masaj, că are mai multe funcții decât el

O femeie din Buzău a avut nevoie de doar câteva minute într-un un fotoliu de masaj ca să realizeze că acesta îi oferă mult mai multe satisfacții decât soțul ei Marcel. A avut apoi nevoie de și mai puțin timp, sub 1 minut, ca să decidă să-și părăsească soțul pentru fotoliul de masaj.

„Mă frământă ca pe aluat, cu diverse niveluri de intensitate, pot alege 5 viteze de execuție, știe shiatsu, are 24 de programe automate, ca să nu mai zic că poate și cânta ca Aurel Tămaș, prin sistemul bluetooth”, exultă femeia. „Când o să aibă și Marcel toate funcțiile astea, atunci să se întoarcă la mine. Până atunci, eu rămân cu fotoliul de masaj.”

Acuzat de Marcel că l-a separat de soție, un specialistul în fotolii de masaj Komoder spune că el n-are nicio vină. „E adevărat că fotoliile Komoder au mai multe funcții decât orice bărbat, dar Marcel trebuia doar să învețe să folosească telecomanda de la fotoliu și acum ar fi fost idolul soției sale”, se apară acesta.

Marcel ține însă să-i avertizeze pe ceilalți bărbați de pericolul fotoliilor de masaj: „Mai ales acum, că vin reducerile de 8 martie pe komoder.ro, ar trebui să vă păziți cu mare atenție femeile”, spune Marcel.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 martie 2024 11:24
Citește mai mult despre: fotoliu masaj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult