O firmă de mezeluri a câştigat 80% din piaţa veganilor, după ce a recunoscut că nu bagă carne în parizer

Au dat lovitura! Un mare producător de mezeluri a intrat puternic pe nişa veganilor, cu mai multe sortimente parizer, pe care au afişat explicit, mare: “Nu conţine carne. 0% materie primă din surse animale”. Evident, veganii au dat buzna!

“Noi, veganii, suntem foarte atenţi la ce mâncăm. De multe ori, chiar şi la conservele de fasole nu eşti sigur că nu există ingredente animale. Mai scapă nişte zer, de exemplu. Dar la parizer, ai o certitudine. E mai vegetarian decât ciorba de urzici”, spune Mioara P, vegană. În prezent în toate raioanele de mezeluri sunt cozi uriașe, veganii bătându-se ca să mai apuce niște parizer pentru Revelion, spre satisfacția angajaților și celorlalți clienți, care râd de vegani.

Evident, există deja conflicte între vegani și raw-vegani, cei din urmă susțin că parizerul se mănâncă crud, fără să mai fie preparat termic. Veganii normali susțin însă că nu există Revelion fără parizer pane, felii de parizer date prin semințe de chia în loc de pesmet, prăjite și servite alături de tofu și kale.

Tradițional, aceștia mănâncă parizerul pane chiar în ultimele secunde ale anului, când fac și numărătoarea inversă până la terminarea unui alt an trist, lipsit de viață și anost, ca stilul de viață vegan.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
27 decembrie 2016 01:43
Citește mai mult despre: parizer vegan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult