O firmă prelucrătoare a lemnului a scos pe piaţă scândurile copiate după silueta Biancăi Drăguşanu

Bianca Drăguşanu a aprins minţile constructorilor din România! O firmă prelucrătoare a lemnului a lansat pe piaţă un model de scânduri care imită perfect silueta Biancăi. După doar o săptămână de la lansare, firma care a avut igenioasa idee spune că a primit comenzi pentru întreg anul 2013.

“E o nebunie”, spune patronul firmei, “suntem afectiv asaltaţi cu cereri. Am înţeles că din cauza noastră anul acesta în România se vor construi cu 30% mai multe case din lemn. Există şi cazuri de persoane care au comandat o singură scândură Bianca Drăguşanu, că vor ei neapărat să aibă una acasă:”

Succesul scândurilor Bianca Drăguşanu l-a determinat pe patron să lanseze în acest an şi alte produse inspirate de vedetele de tabloid. “În martie vom lansa cabana din lemn Oana Roman, în iunie dulapul Piedone, iar spre sfârşitul anului sicriul Oana Zăvoranu”, a promis acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
16 ianuarie 2013 16:01

Alte articole

Vezi mai mult