Schemă de îmbogăţire rapidă, sau idee de bun simţ? O florărie din zona Tineretului a avut încasări de 174.000 de euro într-o singură zi, pentru că le-a pus la dispoziţie bărbaţilor bere rece la preţuri rezonabile, în loc de flori din Olanda la preţuri mai nesimţite decât ale OMV-ului.florarie_bere_rece.jpg

Activitatea florăriei a fost tulburată repetat de mai multe femei grase, care au deranjat bărbaţii, insistând să cumpere flori, dar au fost îndepărtate cu înjurături şi sticle aruncate, într-o splendidă demonstraţie de solidaritate masculină.

Au fost şi alte probleme în funcţionare, după ce un bărbat a vomitat pe frezii, care s-au vândut chiar şi aşa până la urmă, dar cu 4 lei în loc de 5 lei, că atât de mare era cererea.

Florăria a avut inclusiv oferte. La 5 lalele s-a dat un shot de whisky. Recordul l-a avut un client care a cumpărat lalele cât să facă de o sticlă, pe care a băut-o, după care a aruncat lalelele la gunoi, spunând că “dacă le duc nevestei sigur zice că nu-i place culoarea lor, sau altă nesimţire de-asta”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Thursday, 08.03.2018 16:05 Monden

National Cinematografic