O florărie din Bucureşti s-a rebranduit! Acum e “restaurant cu specific vegan”

Nu e niciodată prea târziu să-ţi pui afacerea pe picioare! Proprietarii unei florării din cartierul bucureştean Berceni se laudă cu un profit colosal după ce au transformat-o, cu cheltuieli minime, într-un restaurant de mare clasă destinat veganilor.

“Suntem într-o intersecţie cu vad, dar mai sunt vreo trei florării aici, aşa că banii veneau cu ţârâita”, spune Mioara P., fostă florăreasă, actualmente chef cu 2 frunze Michelin. “Ne-am dat seama că ne trebuie un ‘selling point’, ceva distinctiv… Am studiat Internetul multă vreme până am găsit soluţia salvatoare: să schimbăm firma de pe gheretă cu una mare, luminoasă, pe care scrie ‘restaurant vegan’. Acum avem într-o singură zi comenzi cât pentru un an!”

Clienţii, rumegători cu experienţă sau vegani începători, opresc la florărie pentru micul dejun, dar unii dintre ei se întorc şi la ora cinei. “Avem de toate – de la preparate tip fast-food, gen garoafă sau frezie, până la delicii gourmet, ca orhideea Phalaenopsis sau cactus în ghiveci”, se laudă chef Mioara.

“Florile noastre sunt bio, nemodificate genetic, şi pot fi făcute cadou persoanei iubite dacă porţia a fost prea mare”, adaugă întreprinzătoarea.

Scris de Vasile
13 ianuarie 2016 01:01
Citește mai mult despre: florarie mancare restaurant vegan

Alte articole

Vezi mai mult