O fostă prostituată a redevenit virgină după ce a citit cartea lui Radu F. Constantinescu

Epuizată în primele 10 minute de la reeditare, cartea de sfaturi și filosofii de amor a lui Radu F. Constantinescu face minuni în continuare. O fostă prostituată, care a trebuit să renunțe la meserie după un accident de muncă (ruptură de vagin), a redevenit virgină după ce a citit cartea.

„Mai aveam doar câteva pagini când am simțit ceva în mine, un fel de înțepătură, parcă mă penetra cineva cu un sucitor de fier înroșit în foc. Când m-am uitat în chiloți, minune, aveam păsărica nou nouță, ca la 10 ani”, a povestit Leontina Băcăneț, fost prostituată, una din sutele de mii de fane ale lui Radu F. Femeia spune că simte că i s-a dat o a doua șansă și că, de acum încolo, nu va mai duce o viață plină de excese ci va prefera să se căsătorească, să se îngrașe și să-i distrugă nervii unui nefericit.

Aceasta nu este prima minune făcută de cartea lui Radu F. Constantinescu. Pentru că pentru multe femei este singura carte citită în viața lor, nivelul statistic de alfabetizare al țării a crescut cu aproape 250%.

Scris de Ef
3 iulie 2014 16:07
Citește mai mult despre: Radu F. Constatinescu

Alte articole

Vezi mai mult