O găină a petrecut atât de mult timp într-un Oltcit, că a învățat să-l conducă

Ispravă nemaivăzută realizată de o găină din Mizil, care, după ce și-a petrecut aproape toată viața într-un Oltcit, a învățat, în cele din urmă, să-l conducă. Proprietarul mașinii, dar și al găinii, a descoperit talentul păsării într-o zi, când a observat că Oltcitul lipsea din curte.

„Acum câteva zile, mi-a dispărut Oltcitul din curte, fix când mă grăbeam să-l împing până la muncă. Știam că nu are cine să-l fure, pentru nimeni nu a furat vreodată un Oltcit, așa că m-am tot întrebat unde a dispărut. După câteva ore, îl văd venind, cu o găină la volan, și atunci mi-am dat seama ce s-a întâmplat”, spune bărbatul.

Găina nu poate însă conduce singură mașina, fiind ajutată și de alte găini, având în vedere că multitudinea de comenzi cu care este dotat orice Oltcit. „Sunt trei găini pe fiecare pedală, atunci când funcționează pedalele, o găină la volan, o găină se uită în spate pe post de retrovizoare, și încă vreo 40 de găini împing Oltcitul”, a declarat bărbatul, care vrea să înscrie găina la următoarea ediție Românii au Talent.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
3 iunie 2024 08:18
Citește mai mult despre: gaina oltcit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult