Patriarhia are veşti bune pentru credincioşi! Catedrala Mântuirii Neamului este aproape gata de sfinţire: mai trebuie instalată doar cupola aurită a turlei principale.

Din păcate pentru locuitorii sectorului 5, pentru ca domul uriaş de aur să poată fi adus şi amplasat în timp util, autorităţile locale sunt nevoite să facă un culoar prin cartierul Rahova, promiţând însă că vor fi demolate doar câteva case şi o grădiniţă.

gradinita_demolata_catedrala.jpg
"Nu putem să aducem cupola pe bucăţi, abia au terminat s-o monteze în Austria, unde am făcut şi clopotele. De acolo a venit pe Dunăre, fiindcă nu încăpea pe nicio autostradă. Ne pare rău pentru copiii din Rahova dar e o urgenţă", a precizat purtătorul de cuvânt al Bisericii, Vasile Băncescu.

Primăria de sector a asigurat cetăţenii că va face tot posibilul ca grădiniţa să fie demolată fără oameni înăuntru, în pre-ziua sosirii cupolei de aur.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Sunday, 18.11.2018 11:56 Monden

National Cinematografic