Patriarhia are veşti bune pentru credincioşi! Catedrala Mântuirii Neamului este aproape gata de sfinţire: mai trebuie instalată doar cupola aurită a turlei principale.

Din păcate pentru locuitorii sectorului 5, pentru ca domul uriaş de aur să poată fi adus şi amplasat în timp util, autorităţile locale sunt nevoite să facă un culoar prin cartierul Rahova, promiţând însă că vor fi demolate doar câteva case şi o grădiniţă.

gradinita_demolata_catedrala.jpg
"Nu putem să aducem cupola pe bucăţi, abia au terminat s-o monteze în Austria, unde am făcut şi clopotele. De acolo a venit pe Dunăre, fiindcă nu încăpea pe nicio autostradă. Ne pare rău pentru copiii din Rahova dar e o urgenţă", a precizat purtătorul de cuvânt al Bisericii, Vasile Băncescu.

Primăria de sector a asigurat cetăţenii că va face tot posibilul ca grădiniţa să fie demolată fără oameni înăuntru, în pre-ziua sosirii cupolei de aur.

După 10 ani în care berea a colaborat impecabil cu satira în redacția Times New Roman, am realizat că e timpul să avem propria noastră bere. I-am spus – cum altfel? – TNR. Comand-o online și fă un redactor TNR fericit!

Scris de Vasile | Sunday, 18.11.2018 09:56 Monden

National Cinematografic