Patriarhia are veşti bune pentru credincioşi! Catedrala Mântuirii Neamului este aproape gata de sfinţire: mai trebuie instalată doar cupola aurită a turlei principale.

Din păcate pentru locuitorii sectorului 5, pentru ca domul uriaş de aur să poată fi adus şi amplasat în timp util, autorităţile locale sunt nevoite să facă un culoar prin cartierul Rahova, promiţând însă că vor fi demolate doar câteva case şi o grădiniţă.

gradinita_demolata_catedrala.jpg
"Nu putem să aducem cupola pe bucăţi, abia au terminat s-o monteze în Austria, unde am făcut şi clopotele. De acolo a venit pe Dunăre, fiindcă nu încăpea pe nicio autostradă. Ne pare rău pentru copiii din Rahova dar e o urgenţă", a precizat purtătorul de cuvânt al Bisericii, Vasile Băncescu.

Primăria de sector a asigurat cetăţenii că va face tot posibilul ca grădiniţa să fie demolată fără oameni înăuntru, în pre-ziua sosirii cupolei de aur.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 18.11.2018 11:56 Monden

National Cinematografic