O icoană dintr-un taxi a început să lăcrimeze, de la mirosul taximetristului

Miracol sau consecință firească? O icoană dintr-un taxi bucureștean a început să verse lacrimi de la șoferul împuțit. Mirosul acru, de sudoare amestecată cu mici și șaorma, i-a venit de hac sfintei icoane, care era deja obișnuită cu duhoarea de popă.

Pasagerul care se afla în taxi în momentul așa-zisului miracol spune că atunci când taximetristul a deschis gura să-i povestească o mizerie, icoana a început să plângă în hohote de la duhoarea de măsele stricate, a început să se zgârie pe ochi și chiar a încercat să se arunce pe geam din mașină.

Mirosul pestilențial l-a făcut pe pasagerul martor să-și iasă din minți. A început să apese convulsiv pe claxon, pentru a-și bruia creierul să respingă duhoarea, dar în zadar. În momentul în care taximetristul a ridicat brațul și a întins mâna să ia banii pentru cursă, pasagerul a decedat.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
8 noiembrie 2016 06:22
Citește mai mult despre: icoana miros taxi taximetrist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult