O mamă acuză! Am dat copilul la școala de muzică Horia Brenciu și s-a îngrășat 20 kg

Acuzații grave la adresa imensului Horia Brenciu. Mai mulți părinți îl acuză că la școala lui de muzică se întâmplă lucruri ciudate. O mamă se plânge că fiul ei s-a îngrășat 20 de kg în primele șase luni. Ce e mai rău e că elevii erau învățați și glumele obosite ale lui Brenciu, începuseră să-și dea părul pe spate și să aibă mereu un zâmbet fals.

Ce-i învăța Horia Brenciu la cursuri nu e clar, dar elevii începuseră să fure bani din casă și să-și cumpere covridogi, susține mama băiatului devenit obez. ”În loc de cursuri de muzică se făceau doar degustări de mâncăruri de la fast food. Prima regulă la școala de muzică a lui Brenciu e că maioneza e cel mai bun prieten al corzilor vocale”, acuză mama indignată.

Se pare că singura muzică pe care o făceau era când băteau cu lingurile în farfurii ca să vină mâncarea mai repede. Școala de muzică avea un succes imens printre copii, care insistau să meargă zilnic, nu de două ori pe săptămână cum e la balet, baschet sau alte cursuri inutile, create ca să mai scape părinții de copii câteva ore cât se văd cu niște prieteni sau pur și simplu se f*t.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 februarie 2023 17:58
Citește mai mult despre: Brenciu muzică

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult