Explozie de furie în redacția Digi24 după ce ziaristul Cristian Tudor Popescu a primit o întrebare atât de cretină încât n-a putut să rostească un cuvânt vreme de mai bine de jumătate de oră, preferând să se sufoce. Ziarista Oana Zamfir l-a întrebat, la automatul de cafea, dacă a condus vreodată o Dacie. 

CTP-Oana-Zamfir.jpg

„Inițial CTP s-a făcut roșu de furie, apoi un fum alb a început să-i iasă din creștetul capului. A început să respire sacadat și să scoată un sunet ca de anvelopă găurită cu un cui. Când a început să urle au sărit siguranțele în 8 birouri”, a declarat un martor ocular al evenimentului. 

Ziarista nu s-a lăsat intimidată și a apelat la ajutorul lui Moise Guran. „Domnu Mîndruță, veniți repede, i s-a făcut rău lui domnu' Cristoiu, nu șțiu de la ce”, a spus aceasta. Totodată a comentat pe Facebook că ziariștii care au scris la Scânteia pe vremea lui Ceaușescu nu stau atât de bine cu nervii pe cât se laudă.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 21.10.2015 18:19 Monden

National Cinematografic