O nouă minciună! După poza din dosar, Cîţu nu studia la Iowa, ci la Hogwarts

Premierul Florin Cîțu continuă seria minciunilor abjecte din CV. Conform pozei sale din momentul arestării, este evident că Florin Cîțu n-a studiat la Iowa State University, ci la Hogwarts. Pe numele său adevărat Harry Potter Cîțu, el i-a avut ca profesori pe celebrii Severus Plezneală și Aurora Sinistra.

În seara arestării, Florin Cîțu băuse cu profesorul de poțiuni și se afla sub efectul unei magii, nicidecum al alcoolemiei. El circula șerpuit ca să evite Dementorii care îi atacau mașina. Ochii umezi, din cauza eforturilor pe care le făcea cu bagheta când spunea ”Expelliarmus” în direcția Dementorilor.

Nu era prima oară când Cîțu folosea cele învățate la Hogwarts. După ce a băut poțiuni și a primit nota, el s-a înroșit la față și a spus ”Expecto patronum”, apoi a făcut scandal în bar. Recitalul de magie a continuat pe autostradă. ”În momentul când i-am comunicat că este reținut, suspectul a spus Avada Kedavra, ceea ce înseamnă tentativă de omor”, explică Mike Pence, polițistul care l-a arestat pe Cîțu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
23 august 2021 12:29
Citește mai mult despre: bețiv citu drogat Hogwarts Iowa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult