Cloaca de la ProTV în care își desfășoară activitatea Cătălin Măruță tocmai a produs un nou moment mizerabil. Evident, tot cu maneliști, ca de obicei. Deținătorul celui mai mic penis din România, Cătălin Măruță, a plătit din banii personali un manelist ca să-i compună o piesă unicat, ”despre interesul național și Gabriel Oprea”.

maruta_manelistul_1000.jpg ”Pentru cel mai bun ministru de Interne de după Revoluție”, a urlat Măruță către manelist, în timp ce arunca cu bani în el. Moment în care prin platou au trecut toți angajații emisiunii, ca să arunce și ei cu bani în manelist, totul într-o superbă exemplificare a spiritului de turmă din ProTV. Ba, au apărut și alte vedete ProTV, printre care Smiley, Pavel Bartoș sau Bobonete, toți mari iubitori de manele.

Compusă doar din idioți, audiența lui Măruță a început să danseze și să aplaude prin casă în timp ce manelistul cânta ”Protestează toţi golanii/ Că circulă generalii/ Cu coloana oficială/ Toţi fraierii dau în boală” sau ”Da' baştanu e-n coloană/ cu maşina barosană,/ Are bani, face progres,/ E şefu’ la Interes!/ Şmecher de nivel mondial,/ interesu’ Naţional!” Complet extaziat, retardul Măruță a explodat: ”Cea mai bună emisiune din istorie!”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 26.10.2015 20:23 Monden

National Cinematografic