O nouă modă printre swingeri! Bărbații își schimbă nevestele pe care trebuie să le aștepte în mall

Swingerii sunt tot timpul în căutare de noi și noi experiențe. Și cum de la o vreme devenea plictisitor doar să facă sex cu partenera altcuiva, ei au inventat ceva cu adevărat palpitant: să aștepte fiecare nevasta altui bărbat în mall.

”E ceva extraordinar, probabil nu există o experiență mai palpitantă de-atât”, exultă un swinger bucureștean. ”E greu să estimezi cât ai de așteptat după nevasta ta în mall, d-apoi după nevasta altcuiva. Cum ți-e norocul, uneori prinzi neveste care stau 10 minute, alteori unele care stau cu orele. Oricum, palpitant. Nu știu cine a avut ideea asta, dar omul acela e un geniu, ar merita statuie pentru ce-a făcut.”

”Una dintre cele mai odioase activități masculine, așteptatul partenerei în mall, tocmai s-a transformat dintr-un coșmar într-o activitate extrem de plăcută”, este de părere un alt swinger. ”Iar partea cea mai bună nici măcar nu e sexul de după vizita la mall, ci faptul că în timp ce așteptăm, stăm împreună toți bărbații din clubul de swingeri la bere, nu le așteptăm singuri, ca fraierii ceilalți.”

Scris de Calin
21 octombrie 2017 12:10
Citește mai mult despre: mall nevasta swinger

Alte articole

Vezi mai mult