O nouă promoţie: „Ia-i prietena lui Smiley din garaj”

După campaniile de succes „Ia murăturile din garajul lui Smiley” şi „Ia suprizele turbo din garajul lui Smiley”, Cosmote l-a convins pe tânărul artist să-şi dea şi prietena ca premiu la promoţia Garajul lui Smiley.

Ca să te tăvăleşti o tură cu prietena lui Smiley trebuie întâi să-ţi cumperi o cartelă Cosmote şi să trimiţi repede un SMS la un număr de acolo. Presupunând că nu ai destui bani de cartelă dar pofteşti la fata asta, atunci te poţi combina cu câţiva prieteni la o cartelă. Dacă o câştigi pe gagica lui Smiley atunci va trebui să o împarţi cu ei, adică o foloseşti „în reţea” cum se spune, asta chiar în patul lui Smiley şi pe muzica lui Smiley.

Ideea acestui premiu le-a venit celor de la Cosmote când au realizat că Smiley nu avea nimic valoros în garajul său. „Când ne-am apucat de filmat am văzut că garajul era zero”, ne spune directorul de marketing de la Cosmote. „După ce am dat gunoiul afară, am făcut inventarul: avea o canapea pârţâită, un lanţ de bicicletă rupt, trei borcane de murături şi două bile colorate, pe care le păstrează de când era mic. Am pus fiecare bani şi am cumpărat câte ceva vechituri, ca să-i umplem garajul, după care i-am umplut şi frigiderul. Practic singura lui avere este gagica asta, o bunoacă pe care nici n-o merită.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
17 august 2011 14:16

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult