O nouă victimă a lui Ştefan Bănică jr.! „Zânul” de la Banca Transilvania: „Şi pe mine m-a bătut!”

După ce Andreea Marin a recunoscut într-o emisiune televizată că a divorţat de Ştefan Bănică jr. mai ales din cauza bătăilor încasate, nu a infidelităţii, şi alte vedete au început să recunoască că au fost abuzate fizic de rapsod. Cel mai sonor nume este cel al „Zânului” din reclamele la Banca Translvania.

„Mi-a umflat ochiul de mai multe ori, fără nici un motiv”, a povestit acesta. „Pur şi simplu venea la mine la uşă, eu credeam că au venit colindătorii şi îi deschideam fără să bănuiesc ce mă aşteaptă. De cum intra, tăbăra cu pumnii pe mine, urlând «Urâsc şi zânii, nu doar zânele!». După care îmi rupea baghetuţa magică, de nu mai puteam da credite la oameni.”

„Măcar eu am fost doar bătut, nu şi f*tut, ca Zâna”, s-a consolat Zânul. A rămas însă cu sechele, de fiecare dată când aude o piesă a lui Bănică jr. îl ia cu frisoane şi are senzaţii de vomă. „Asta ar putea fi la fel de bine de la faptul că muzica lui Bănică jr. este proastă, n-aş putea să garantez că mă simt cum mă simt doar pentru că am fost bătut de el”, a ţinut să precizeze Zânul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 septembrie 2013 13:09

Alte articole

Vezi mai mult