O organizaţie de mămici cere concedierea lui Silviu Mânăstire pentru că strigă şi sperie copiii

Postul lui Silviu Mănăstire la Realitatea TV nu mai este aşa de sigur precum părea în urmă cu două săptămâni. Prestaţia cunoscutului moderator de televiziune este contestată de un ONG de mămici care a depus mai multe plângeri la CNA şi la conducerea postului TV, prin care cer scoaterea acestuia “de pe sticlă”.

“Domnul Mănăstire nu este potrivit pentru această activitate, fiind mult prea turbulent. Seara, când sunt talk-show-uri la Realitatea, las copilul în cărucior şi adoarme ca un îngeraş. Dar, când apare pastila domnului Mănăstire, tresare şi începe să plângă. Dacă voiam să-l cresc cu sechele îl lăsam pe RTV, la emisiunea Sorinei Matei”, a declarat Daniela Ciocan, preşedinta ONG-ului de mămici îngrijorate.

Consiliul de administraţie al postului a luat în discuţie situaţia lui Silviu Mănăstire şi se caută o soluţie care să mulţumească ambele părţi. Una din variantele propuse a fost filmarea moderatorului de la o depărtare mai mare, să nu pară că vrea să sară peste telespectatori când povesteşte despre isprăvile baronilor locali.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

20 septembrie 2013 13:32

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult