O pensionară a publicat o carte despre apartamentul vecin: „O viață prin vizor”

Supriză totală pentru familia Acrișor din sectorul 2, care, la o plimbare de rutină prin librării, a descoperit o carte mamut ce tratează viața lor de-a lungul ultimilor 25 de ani. Chiar dacă opera se întinde de-a lungul a 20 de volume, acestea abia au putut cuprinde cele 8.253 de pagini. Iar autoarea nu este nicidecum o scriitoare, ci însăși vecina de palier a familiei Acrișor.

“Nu ne-a venit să credem. Lângă Mircea Cărtărescu am găsit o carte pe a cărei copertă era tatăl meu, Robert Acrișor”, a povestit Titi Acrișor. Autoarea, doamna Afrodita Popescu este recunoscută în bloc pentru vederea și auzul ieșite din comun, chiar și pentru un bloc comunist de 10 etaje, unde nivelul este oricum foarte ridicat. Vecinii relatează că, la o simplă ascultare, este în stare să detecteze orice problemă la țevile de căldură și apă rece.

“Am citit cartea din scoarță în scoarță și te captivează de la prima pagină. Volumul I tratează persoanele nedeclarate la întreținere de-a lungul anilor, iar volumul II estimează costurile suportate de ceilalți vecini din cauza acestui lucru. Însă volumele III și IV, care povestesc certurile dintre ei, fac deliciul oricărui cititor. Adio Agatha Christie, bun venit Afrodita!”, a exclamat o pensionară.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
20 noiembrie 2015 18:02
Citește mai mult despre: bloc carte pensionar scara vecini vizor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult