Panica se instalează și în rândurile celor mai vulnerabili dintre noi, persoanele cu labilitate psihică de tip ”stăpân de pisici” sau ”pisicar”. O femeie în vârstă, numită de vecini ”nebuna cu pisicile” a reușit să golească rafturile cu mâncare de pisici din tot Bucureștiul, profitând și de gratuitatea pe STB.nebuna_cu_pisici.jpg

Bătrâna a fost reclamată de mai multe persoane pentru că a atacat cu ghearele ceilalți clienți din magazin și a început să arunce cu pisici.Bătrâna, care ține 174 de pisici în apartament, e evident bolnavă mintal, susținând printre altele că în curând în Drumul Taberei, unde stă ea, va fi metrou.

Acesta este și argumentul invocat de vecini care au cerut să fie dusă la ospiciu, nicidecum că are 174 de pisici: În bloc mai e una cu 289 de pisici, dar aia nu e nebună ca asta cu 174, care crede în metrou și golește raftul cu bobițe”, spune o vecină.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Thursday, 19.03.2020 11:05 Monden

National Cinematografic